הספר "איפה?" מספר את ספור המחבואים של נוני ובני משפחתו והוא נקרא בפי האחיינים שלי פשוט "נוני". כבר מהעמוד הראשון היה להם חיבור מיידי טבעי ונפלא עם הספר והם לא הפסיקו למלמל נוני ונוני ונוני ונוני. לרגע אפשר היה להתבלבל ולחשוב שסוד קסמו של הספר הוא בשם המופלא של גיבור הספר נוני... אבל כמובן שאין פה שום מקום לטעות, הספר הוא כל כך נפלא שאין מלים לתאר עד כמה. זה לא פלא בכלל שהבייבי סיטר שלהם פנתה אלי יום אחד בשאלה: "אני רוצה לשאול אותך משהו, היא אמרה, מי זה נוני?", אז כמו שאפשר לראות נוני פשוט הפך לחלק בלתי נפרד מעולמם של הילדים וזה לא קשה להבין למה, הספר מכניס את הילדים לעולמו החמים, הביתי והמשפחתי של נוני, בצורה כל כך מופלאה דרך משחק המחבואים, ומכיוון שהילדים נכנסים כל כך יפה לעולמו של נוני, נוני, כמובן, גם נכנס לעולמם.
הספר פותח באמא שמשאירה את נוני אצל סבא וסבתא, נותנת לו נשיקה ויוצאת, ונוני שואל איפה אמא ומנחש ארבעה ניחושים. אמא חוזרת, נוני רואה אותה מהחלון ומתחבא, עכשיו אמא מחפשת את נוני ומנחשת גם היא ארבעה ניחושים. אמא שואלת איפה נוני וסבא וסבתא מתאפקים לא לצחוק ונוני קופץ מתוך הסל וצוחק הנה אני וכולם צוחקים אתו. עכשיו אבא מגיע לבית של סבא וסבתא, הוא מתקרב אל הדלת ואנחנו רואים את הבית הכל כך מואר הזה של משפחתו הספק אנושית ספק "חתולית אולי" של נוני. סבתא עורכת את השולחן לארוחת ערב, סבא מבשל משהו וטועם אותו במטבח ואמא יושבת עם נוני על הכורסה ומספרת לו סיפור.
הספר פועם בקצב לבם של הילדים והוא מתאים גם לקצב נשימתם. הוא כתוב נפלא מאוייר מהמם ערוך מצויין. הספר כתוב נפלא ואיפשר למאיירת לעשות את העבודה המדהימה שהיא עשתה. באיורים הכל כך נפלאים היא המשיכה לתאר את עולמו של נוני ושל אמו ומשפחתו תוך התרכזות בפרטים הקטנים והמתוקים: כל איור הוא עולם ומלואו. עיצוב הדמויות "האנושיות חתוליות" הוא מוצלח ומבריק.
הסתכלו על הספר יפה יפה, יחד עם הילד. יש בו הרבה דברים שנחמד לגלות... נחמד לגלות את נוני המתחבא במקומות שונים, אפשר לעבור על הציורים ולשוחח עליהם שיחה חופשית למשל כשסבתא עורכת את השולחן אז אפשר לשאול איפה הצלחת של נוני, אפשר גם להתעמל עם אמא. עטיפת הספר הקדמית והאחורית גם כל כך יפה. הספר הזה לדעתי הוא הלחם והמים לגיל שנתיים והלאה. כשמתחילים לקרוא לילדים כדאי שהוא יהיה בין הספרים הראשונים. וכמובן שאפשר להמשיך אתו הלאה עד גיל שש. כדאי לדעתי לתרגם אותו לכל שפה אפשרית.